• Уникатен пакет од сите органски сокови кои се во нашата понуда. Пакетот содржи вкупно 8 шишиња од 250 ml.
    • 2 шишиња органски сок од јаболко
    • 2 шишиња органски сок од гоџи и јаболко
    • 2 шишиња органски сок од гоџи, вишна и јаболко
    • 2 шишиња органски сок од гоџи, малина и јаболко
    Вкусете ги сите наши органски сокови. За бенефитите и нутритивните вредности за секој сок можете да дознаете повеќе во секцијата ПРОИЗВОДИ. За овој пакет следува бесплатна испорака.

Pin It on Pinterest