Биоплант – единствен сертифициран расадник за органско гоџи во Македонија
и единствен откупувач на гоџи на Балканот

Дознај повеќе

Што е Гоџи?

Го нарекуваат „волчја бобинка“, „среќна бобинка“, „црвен дијамант“, „лициј“... На Хималаите, со векови се користи не само како храна, туку и како природен лек.

Фонтана на младоста

ORAC табела

Дознај повеќе

Нутритивни вредности

Не постои друго растение со толку многу антиоксиданси, аминокиселини, есенцијални масни киселини, минерали, витамини и други корисни состојки

Богатство на нутриенти

што е гоџи
Дознај повеќе

Влијание врз здравјето

Поради богатството од хранливи состојки, ова супериорно овошје има навистина широк спектар на делување

Здравствени придобивки

Гоџи влијание врз здравјето

Дознај повеќе

Понуда за земјоделци

ГОЏИ убедливо е најпрофитабилното растение за плантажно одгледување во Македонија. Склучуваме договори за гарантиран откуп на родот

Понуда за одгледување Гоџи

понуда за земјоделци

Дознај повеќе

Набавка на садници и договори за откуп на Гоџи

Сите заинтересирани за набавка на садници од гоџи можат да дојдат во БИОПЛАНТ во текот на целата година и лично од нашиот расадник да ги подигнат садниците. Доколку не сте во можност да дојдете, можеме да ја организираме испораката на садниците до Вашиот дом.

Дознај повеќе

Биоплант – искреноста и интегритетот пред гордоста и профитот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ