Уникатен пакет од сите органски сокови кои се во нашата понуда.

Пакетот содржи вкупно 8 шишиња од 250 ml.

  • 2 шишиња органски сок од јаболко
  • 2 шишиња органски сок од гоџи и јаболко
  • 2 шишиња органски сок од гоџи, вишна и јаболко
  • 2 шишиња органски сок од гоџи, малина и јаболко

Вкусете ги сите наши органски сокови.

За бенефитите и нутритивните вредности за секој сок можете да дознаете повеќе во секцијата ПРОИЗВОДИ.