­
Биоплант


Пауловнија - зелена енергетска иднина

Со гарантиран откуп на гоџи и пауловнија до голем профит

Калкулации кои ќе ве уверат дека гоџи и пауловнија се најдоходовните растенија! повеќе →
Пауловнија - сигурна инвестиција

Пауловнија - сигурна инвестиција

Со својот исклучително брз раст, пауловнијата предизвикува голем инвеститорски интерес... повеќе →
Гоџи - здравје и долговечност

Гоџи - здравје и долговечност

Плодовите на гоџи се познати како најсилен додаток во исхраната против стареењето... повеќе →


Новости

Набавка на садници и договори за откуп на гоџи и пауловнија

Сите заинтересирани за набавка на садници од гоџи дрвце можат да дојдат во БИОПЛАНТ во текот на целата година и лично од нашиот расадник да ги подигнат садниците. Доколку не сте во можност да дојдете, можеме да ја организираме испораката на садниците до Вашиот дом. За гоџи дрвце нема потреба да се прави договор за набавка на садници, затоа што садниот материјал го произведуваме ние во нашиот расадник и го имаме во секое време.

Заинтересираните за набавка на садници од гоџи грмушка и од пауловнија прво треба да потпишат договор со кој се гарантира дека сигурно ќе ги добијат своите садници. повеќе →

Калкулација на трошоци и приходи за пауловнија и гоџи

Калкулации кои ќе ве уверат дека гоџи и пауловнија се најдоходовните растенија! повеќе →

НОВО: Рачен електричен берач за гоџи

Кон крајот на октомври 2015 година, имавме прилика за првпат во Македонија да го пробаме рачниот електричен берач за гоџи. Искуството е повеќе од позитивно, зашто со овој берач може да се наберат 20-30 kg на час. За повеќе информации контактирајте го тимот на БИОПЛАНТ.

Искуства од соседството

Димитър Найденов
Димитар Најденов, с.Петрч, Бугарија

Здраво, јас сум Димитар Најденов, регистриран земјоделски производител - сертифициран за органско производство на гоџи. Мојата плантажа се наоѓа во село... повеќе →

Stevan Bosnjak
Стеван Бошњак, директор на AS UNION, Србија

Среќен сум што имам можност да дадам препорака за институтот „Bio Тree“ од Софија, со кој соработуваме последниве неколку години. Откако воспоставивме деловна соработка, па сè до денес... повеќе →