БИОПЛАНТ сокот од гоџи и вишна го правиме само од сертифицирани органски суровини: гоџи, вишна и јаболко. Внимателно ги одбираме здравите плодови, ги миеме, ги мелиме и пресуваме, а капките сок ги пакуваме во стаклена амбалажа, бидејќи во неа вкусот останува непроменет. За да го спречиме влијанието на сончевите зраци врз квалитетот и вкусот на сокот, користиме современа технологија со која го прекриваме целото шише со специјална фолија.

Нутритивни вредности на 100 ml сок:

  • Енергија: 52 kcal/219 kJ
  • Масти: 0,00 %
  • Јаглехидрати: 12,60 %
  • Влакна: 0,32 %
  • Протеини: 0,48 %
  • Сол: 0,035 %