Награди и признанија

Најдобрите сомелиери од Европа, членови на Меѓународниот институт за дегустација во Брисел, го оценија нашиот ладно цеден органски сок од Гоџи, Вишна и Јаболко како производ со супериорен вкус и квалитет.
(Брисел, 2021)

Certificate_Bioplant

Награда за инзворенден вкус.
Препознаени од над 500 експерти од „Еснаф на добра храна“ во Велика Британија.
(Септември, 2021 година)