organski sokovi 2018-11-26T12:46:43+00:00

Со помош на нашите кооперанти, органските земјоделци кои ги одгледуваат своите плодови без употреба на хемиски ѓубрива и пестициди, е роден Биоплант Органски Сокови

Ние се придржуваме до највисоките стандарди во производството на нашите сокови. Kористиме хидраулични преси со висок притисок за да ја извлечеме оптималната количина на хранливи материи и ензими од 100%-то органско овошје.

Нашиот посветен тим се стреми да ви ги донесе најдобрите можни сокови, кои што не се само вкусни, туку се и без конзерванси, адитиви, пестициди, вештачки бои и вештачки шеќери.  Доколку овошјето не е органско, сите хемикалии кои биле употребени во процесот на одгледување (пестициди, фунгициди, хербициди, синтетички ѓубрива), исто така ќе бидат дел од сокот.

Во Биоплант сакаме да обезбедиме да ги добиете само најдобрите состојки во нашите сокови. Затоа во производството користиме исклучиво 100% сертифицирани органски плодови за да ги создадеме нашите вкусни сокови!